Fizioterapija Rudolfovo d.o.o. Adamičeva ulica 57, 8000 Novo mesto www.fizioterapija-rudolfovo.si (več)
Fizioterapija Pika Pesnica 42 C, 2211 Pesnica www.fizioterapija-pika.weebly.com Prva poliklinika na območju Maribora.  Poliklinika Spera je bila ustanovljena na osnovi tradicije privatne prakse s sodobnim pristopom k strokovnim medicinskim posegom in pregledom, kakor tudi profesionalnim odnosom do bol (več)
Lepi sončni dnevi nas kar vlečejo v naravo in seveda nas s tem »prisilijo« v gibanje. Morda smo se odločili, da vzamemo na pohod tudi nordijske palice, lahko pa smo se odločili za katerokoli drugo obliko gibanja.
(več)
Veliko ljudi ima težave z gibali. Skoraj ni človeka, ki ne bi občutil bolečine v mišicah, sklepih ali hrbtenici. O tem, kako si pomagati pri bolečinah in poškodbah gibal ter kdaj moramo obiskati ortopeda, smo povprašali magistra Roberta Cirmana, dr. med., spec. ortopeda.
(več)
Dr. Seyed Yousef Ardebili je 43-letni zdravnik specialist nevrokirurg. Rodil se je v Iranu, na začetku svoje strokovne kariere je delal v Kuvajtu, zadnjih 15 let živi in dela v Sloveniji.
(več)
Na poti iz Ljubljane proti Radovljici, kjer sva se dogovorila za sestanek, sem razmišljal: »Mu je ime Tomaž in se Silvester piše ali je ravno obratno?«. Z Blažem, fotografom, sva ugibala in ugotovila, da je možno oboje.
(več)
<< 1 >>