Novost

Certifikat odličnosti

Analitična hiša Bisnode, je v okviru mednarodnega projekta finančne analize podjetij, Doktor 24 Asistenci podelila certifikat bonitetne odličnosti AAA za leto 2018, saj spada med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.


Bodite prvi na vrsti za svoje zdravje!


Ponavadi na svoje zdravje pomislimo šele takrat, ko začutimo neljube spremembe.
Takrat si vsi želimo visoko raven strokovnih in prijaznih zdravstvenih storitev, kratkih vrst in pregledov pri uglednih in uveljavljenih specialistih, včasih tudi privilegij zdravnikovega obiska na domu … Vse to in še več pa je natanko to, kar vam ponujamo!

Ponujamo vam izvrstno rešitev, s katero se boste izognili dolgim čakalnim vrstam! Tukaj je Prva zdravstvena asistenca.


Prva zdravstvena asistenca (PZA) je edinstvena storitev, ki vam omogoča hiter in prijazen dostop do zdravniških pregledov ter zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev. Kopica vrhunskih strokovnjakov s številnih področij medicine vam jamči, da lahko računate na nas vsi, ne glede na starostne ali druge omejitve.
Odločite se za katerokoli storitev po lastni izbiri ter hitro, brez dodatnih stroškov in brez napotnice obiščite specialista.
Pri PZA lahko začnete izkoriščati vse storitve takoj po podpisu pristopne izjave in pridobitvi kartice PZA. Zato lahko pozabite na nepregledne čakalne vrste in se izognete vsemu temu! Ohranite vse prednosti obveznega in prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja – pridružite se PZA, kjer vas poleg vsega že naštetega čakajo še številne dodatne ugodnosti.