Novost

Certifikat odličnosti

Analitična hiša Bisnode, je v okviru mednarodnega projekta finančne analize podjetij, Doktor 24 Asistenci podelila certifikat bonitetne odličnosti AAA za leto 2018, saj spada med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.


Psihiatrija

V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi psihiatrična ambulanta, ki jo vodi specialist psihiater.

Tempo današnje družbe z vso težo pritiska na življenje posameznika, zato je porast psihičnih bolezni in motenj razumljiva.
Predsodki so še vedno zelo pereča problematika psihičnih bolezni. Že zaradi strahu pred stigmatizacijo je bolniku težko priznati, da ga pestijo psihične težave. V naših ambulantah želimo premostiti takšne neprijetnosti, zato pacientom zagotavljamo popolno diskretnost.

Nudimo sodobno psihiatrično individualno obravnavo ter skupinsko psihoterapijo in pokriva naslednjo problematiko:
  • razpoloženjske motnje (depresija ...),
  • organsko-duševne motnje (demence...),
  • psihotične motnje (shizofrenije ...),
  • nevrotske, stresne in somatoformne motnje (fobije, panične, obsesivno-kompulzivne in prilagoditvene motnje, reakcije na hud stres ...),
  • vedenjske motnje zaradi uživanja psihoaktivnih snovi.

Pri težjih obolenjih nudimo poleg psihofarmakološke podpore tudi individualno oziroma skupinsko psihoterapevtsko obravnavo ali pa naše paciente napotimo na obravnavo v ustrezne institucije.

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.

Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN!

Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Psihiatrija"