Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi dva dodatna paketa, Zobje in MR in CT preiskava, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

SOS DOMA
Asistenca z uporabo fiksne naprave doma


Operater, ki je za to posebej usposobljen, diagnosticira naravo klica, koordinira nadaljnji postopek reševanja s pristojnimi službami (medicinska pomoč, policija, gasilska služba ... ) in po vnaprej določenih željah uporabnika obvesti svojce ali druge osebe.
Delovanje preko klasične telefonske linije zagotavlja visoko zanesljivost na območju celotne Slovenije. Paket SOS DOMA lahko tudi dopolnite s storitvijo SOS ZDRAVNIK, 24-urno zdravniško pomočjo na daljavo.

Z uporabnikom SOS GUMBA je operater povezan − vzdržuje komunikacijo − od prejema klica (alarma) pa do rešitve oziroma prihoda prve osebe do uporabnika.


Cena storitve
Naziv storitve Priklop storitve Mesečna naročnina
SOS DOMA s 24-urno povezavo z nadzornim centrom* 75,00€ 19,17€
SOS DOMA s 24-urno povezavo z nadzornim centrom in z vključeno storitvijo SOS ZDRAVNIK* 75,00€ 26,00€

* v ceno priklopa je vštet uvodni obisk socialnega delavca, priklop osnovne uporabniške opreme (SOS telefon + SOS zapestnica) pri uporabniku doma ter redno vzdrževanje opreme.

Za več informacij pokličite na številko 
0820 08240 in prijazno vam bomo svetovali.