Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi dva dodatna paketa, Zobje in MR in CT preiskava, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

SOS MOBILNI
Asistenca z uporabo mobilnega telefona


Poseben mobilni telefon ima na zadnji strani vgrajen SOS GUMB, vsebuje detektor padca in preko GPS signala omogoča lociranje uporabnika v primeru, ko le-ta potrebuje pomoč. Mobilni telefon je prilagojen za uporabo starejšim uporabnikom, saj ima večje tipke in prikaz znakov na zaslonu. SOS GUMB deluje, tudi ko je telefon izključen.

Izbirate lahko med dvema možnostma – povezava s klicnim centrom (kot SOS DOMA) ali povezava s svojci – v obeh primerih pa je storitev SOS ZDRAVNIK že vključena v ceno.

Cena storitve
Naziv storitve Priklop storitve Mesečna naročnina
SOS MOBILNI s povezavo s svojci in z vključenim GSM aparatom ter storitvijo SOS ZDRAVNIK 1,00€ 20,00€
SOS MOBILNI s 24-urno povezavo z nadzornim centrom in z vključenim GSM aparatom ter storitvijo SOS ZDRAVNIK* 51,00€ 30,00€

* v ceno priklopa je vštet uvodni obisk socialnega delavca.

Za več informacij pokličite na številko 0820 08240 in prijazno vam bomo svetovali.