$124-ur-zdravniski-obisk-na-vasem-domu.aspx" id="aspnetForm" style="margin: 0px;">

Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Zdravniški obisk na vašem domu

Ko nas presenetijo zdravstvene težave, jih želimo čim prej odpraviti, pot do zdravnika pa ni vedno hitra in preprosta.
Še težje se dogovorite za obisk zdravnika na domu.
Predstavljajte si, da ste bolni ali preutrujeni, da se vam zdi čakanje v čakalnicah različnih ambulant nekaj nadvse nadležnega, da vas zagrabi bolečina sredi noči, pa ne veste, kaj in kako.
Mi vam lahko pomagamo. Zdravniki Doktor 24 asistence so vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto. Ob bolezni vam ni treba več v ambulanto, ampak pride zdravnik kar na dom. Potrebujete le pravo odločitev in telefon!Na hišni obisk bo s sodobno opremljenim reševalnim vozilom prišel dežurni zdravnik Doktor 24 asistence, v spremstvu zdravstvenega tehnika.
Zdravniška ekipa je opremljena z 12-kanalnim EKG in napravami za nujne laboratorijske analize krvi in urina, ima pa tudi vso opremo za vzdrževanje življenjskih funkcij. Po potrebi bo ekipa poskrbela za prevoz v ustrezno zdravstveno ustanovo s svojim ali dodatnim reševalnim vozilom.V primeru, da med klicem oziroma v času do prihoda zdravniške ekipe, pride do poslabšanja zdravstvenega stanja, morate takoj sporočiti dežurnemu zdravniku na telefon 080 8 112.

Če gre za življenjsko ogroženost, takoj kličite Nujno medicinsko pomoč na telefon 112.

Zdravniški obisk na domu lahko koristijo tudi tisti, ki niso pogodbeni uporabniki Doktor 24 asistence. V tem primeru je naročnik plačnik zdravstvene storitve.

Storitev je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČNA!


Območje delovanja Hišnega zdravnika
Doktor 24 asistenca zagotavlja obiske Hišnega zdravnika na domu v krogu 15 km od središča Ljubljane in v krogu 5 km od središča Vrhnike, Kamnika, Grosupljega, Kranja.
Za dodatne informacije glede območja delovanja Hišnega zdravnika, pokličite na brezplačno telefonsko številko 0820 08240.