Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Artros d.o.o.
Tehnološki park 21, Stavba D, 1000 Ljubljana
www.artros.si

Center za ortopedijo in športne poškodbe. Je zasebni ortopedski center, specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Na enem mestu zagotavljajo specialistično ambulantno obravnavo, celovito ortopedsko diagnostiko, različne oblike konservativnega zdravljenja, izvajanje minimalno invazivnih artroskopskih operativnih posegov in rehabilitacijo s fizikalno terapijo. Je tudi pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Artros d.o.o."