Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Bolezni dojk

V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi ambulanta za bolezni dojk, ki jo vodita specialist kirurg onkolog in rentegenolog.

Rak je zelo pogosta bolezen sodobne družbe, rak dojk pa ena najpogostejših in najbolj zahrbtnih ženskih bolezni. Statistika kaže, da v Sloveniji zboli do 75. leta starosti kar vsaka 16. ženska. Zdravljenje raka je lahko zelo problematično, če ga ne odkrijemo v njegovi zgodnji fazi. V ta namen priporočamo samopregledovanje in preventivne preglede v naši specialistični ambulanti.

V ambulanti za bolezni dojk vam lahko strokovno in poglobljeno pomagamo z naslednjimi storitvami:
  • svetovanje,
  • klinični pregledi,
  • učenje pravilnega samopregledovanja,
  • mamografija,
  • ultrazvok dojk,
  • citološka punkcija,
  • genetsko svetovanje v primeru družinske obremenjenosti za raka dojk in/ali jajčnikov.

Imate težave ali pa ste samo v dvomih? V vsakem primeru nas pokličite, da se dogovorimo za srečanje in s skupnimi močmi pridemo do rešitve vaših težav

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.

Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN!

Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Bolezni dojk"