Februar 2009, 26.2.2009
Pismo uporabnika:
Izkušnja s Prvo zdravstveno asistenco
Avtor: Dr. revija
Kot uporabnica vaših storitev sem v reviji dr. prebrala, da uporabniki pišejo o svojih dobrih izkušnjah z vami. Pa naj vsem povem tudi svojo izkušnjo.
Stara sem 67 let in sem vaša uporabnica praktično od samega začetka. Na vašo storitev me je naročil moj sin Sašo, ker ga je bilo strah, da kdaj ne bo dosegljiv in bom nujno potrebovala zdravniško pomoč. Seveda se je zgodilo točno to.
Nekega dne, ko je sin z družino odšel na smučarske počitnice, sem tako hudo zbolela, da nisem mogla niti ven niti do zdravnika. Poleg tega me je tako bolelo v križu, da sem se zaradi hudih bolečin z veliko težavo premikala. Tedaj sem prvič poklicala številko Prve Zdravstvene asistence. Moram vam povedati, da sem doživela veliko presenečenje. Pred klicem nisem dobro prebrala, kaj vse nudite. Vedela sem samo, da potrebujem zdravstveno pomoč, in sem upala, da me ne boste odpravili zgolj z nasvetom. Prijazni zdravnik me je najprej spraševal po simptomih. Nato je sam osebno v roku pol ure prišel z reševalnim avtomobilom in z vso opremo, s katero so mi naredili vse potrebne analize kar na licu mesta, v spalnici. Bilo je skratka enako, kot bi šla v zdravstveni dom, ampakseveda brez vrste, brez oblačenja in težke hoje do zdravstvenega doma in brez čakanja na rezultate analize.
Ne morem vam povedati, kako sem bila navdušena nad storitvijo. Popolna oskrba na domu! Zdravnik mi je dal zdravila, mi olajšal bolečine v križu in mi napisal tudi recept. Ko sta odšla, sem takoj poklicala sina in se mu zahvalila. Tudi on sam je bil presenečen in vam je tudi napisal prijazno zahvalno pismo. Odtlej gre mirno na počitnice, saj ve, da sem v dobrih rokah.

Hvala lepa vam, Prva zdravstvena asistenca!

Marinka iz Ljubljane
Veseli smo, da imamo zadovoljne uporabnike, in trudili se bomo, da jih bomo imeli še več. Spoštovane bralke, spoštovani bralci, pišite nam o vaših izkušnjah z nami. Veseli bomo prav vseh pisem.

Naš naslov je dr-revija@pza.si