November 2009, 4.11.2009
PZA - edinstvena storitev:
Ko zdravnik pride na vaš dom
Do udobja iz naslanjača
Avtor: Dr. revija
Ko nas presenetijo zdravstvene težave, jih želimo čim prej odpraviti, pot do zdravnika pa ni vedno hitra in preprosta. Še teže se je dogovoriti za obisk zdravnika na domu.

Predstavljajte si, da ste bolni ali preutrujeni, in bi bilo čakanje v čakalnicah različnih ambulant nekaj nadvse nadležnega, da se pojavi bolečina sredi noči, pa ne veste, kaj in kako. Mi vam lahko pomagamo. Zdravniki Prve zdravstvene asistence so vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto. Ob bolezni vam ni treba več v ambulanto, ampak bo prišel zdravnik kar k vam na dom. Poglavitne laboratorijske analize bo v posebej opremljenem reševalnem avtomobilu opravil kar tam. Potrebujete le pravo odločitev in telefon!

Kako do udobnih in prijaznih zdravniških pregledov na domu?
Le kdo si ne želi udobnih in prijaznih zdravniških pregledov kar na svojem domu? Pri PZA smo poskrbeli tudi za to. Poleg zdravnikov specialistov in preventivnih pregledov vam zagotavljamo
  • 24-urno zdravniško pomoč - 0808 112 - obisk dežurnega zdravnika na vašem domu, ko niste življenjsko ogroženi* (omejeno)**
  • 24-urno zdravniško pomoč - svetovanje po telefonu.

Kdaj lahko pokličete dežurnega zdravnika PZA?
Za zdravniški obisk lahko pokličete kadar koli, saj vam 24-urna zdravniška pomoč omogoča, da se lahko vedno pogovorite z dežurnim zdravnikom, ki vas bo ob klicu na našo brezplačno številko 080 8 112 najprej vprašal o vašem počutju oziroma stanju ter vas čim prej obiskal na vašem domu.

Kaj vam lahko zdravnik ob obisku na domu ponudi?
  • Zdravnik in zdravstveni tehnik - reševalec prideta na dom s sodobno opremljenim reševalnim vozilom Prve zdravstvene asistence,
  • v opremi so 12-kanalni EKG in naprave za poglavitne laboratorijske analize krvi in urina. Analize bo opravil kar pri vas doma,
  • zdravnik vam bo predpisal in/ali izročil ustrezna zdravila,
  • po potrebi bo ekipa poskrbela za prevoz v ustrezno zdravstveno ustanovo s svojim ali dodatnim reševalnim vozilom.
Pokličite na brezplačno številko 080 8 112 in prišli bomo v najkrajšem mogočem času oziroma po dogovoru.

Kdo lahko uporabi zdravniško pomoč na domu?
  • Za obisk dežurnega zdravnika na vašem domu se lahko dogovorite vsi, ki ste na območju* delovanja obiskov, obisk je samoplačniški.
  • Uporabniki** storitev Prve zdravstvene asistence se seveda lahko odločite za obisk ali nasvet dežurnega zdravnika PZA brezplačno.

Zakaj naj se odločim za Prvo zdravstveno asistenco?
Sodelujemo s široko mrežo zdravnikov specialistov po vsej Sloveniji. Brez napotnice se lahko odločite za obisk zdravnika specialista, povabili vas bomo tudi na redne preventivne preglede (zgodnje odkrivanje raka, osteoporoza, mamografija). Kadar koli se lahko posvetujete z dežurnim zdravnikom po telefonu ali se dogovorite za obisk zdravnika na domu. Seznanjali vas bomo o svojih novih storitvah in vam svetovali načine zdravega življenja v naši reviji dr., ki jo boste brezplačno prejeli vsak mesec.

Vse to lahko kot uporabnik storitev PZA dobite za 24,85 EUR na mesec - brez dodatnih doplačil!

Kako postanem uporabnik storitev Prve zdravstvene asistence in me bo lahko zdravnik na domu obiskal brezplačno?
Pokličite nas na brezplačno številko 080 8 100 in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja o storitvah Prve zdravstvene asistence. Če boste želeli, vam bomo poslali ponudbo in več informacij.


* v primerih neposredne življenjske ogroženosti je treba klicati nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 112.
**območje delovanja obiskov na www.pza.si
dr. svetuje
V primerih neposredne življenjske ogroženosti je treba klicati nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 112.