Abdominalna kirurgija Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Plastična in estetska kirurgija Janežič d.o.o. Gasparijeva 12, 1000 Ljubljana www.klinika-janezic.si Tomaž Janežič, dr. med., je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije ter specialist splošne kirurgije. Za seboj ima že skoraj 25 let delovnih izkušenj. Kot zasebnik deluje od leta 2006, (več)
Plastična in rekonstruktivna kirurgija Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Valentin Sojar je že več kot 15 let član kolektiva Kliničnega oddelka za abdominalno kirurgijo. V zadnjem času je tudi koordinator transplantacijske dejavnosti za celoten Univerzitetni klinični center.
(več)
Rak debelega črevesa in danke je bolezen, pri kateri nastane maligna preobrazba celic debelega črevesa ali danke. Ta rak je na 3. mestu po pogostnosti na svetu, na leto za njim zboli milijon ljudi.
(več)
Rak na dojkah je v Sloveniji najpogostejša oblika raka pri ženskah, saj jih na leto zboli nekaj več kot tisoč. Izguba dojke vpliva na samopodobo.
(več)
Prva presaditev srca je bila v Sloveniji opravljena leta 1990 v Ljubljani, do danes pa so opravili že več kot sto presaditev srca z odličnimi rezultati.
(več)
Z različnimi motnjami vidne ostrine se srečuje več kot polovica ljudi v razvitem svetu. Te se pojavijo zaradi različnih vzrokov, zato je toliko pomembnejše, da pravočasno obiščemo oftalmologa.
(več)
Dr. Seyed Yousef Ardebili je 43-letni zdravnik specialist nevrokirurg. Rodil se je v Iranu, na začetku svoje strokovne kariere je delal v Kuvajtu, zadnjih 15 let živi in dela v Sloveniji.
(več)
<< 1 >>