Elektrokardiografija Analiza 12-kanalnih posnetkov EKG za oceno motenj srčnega ritma, analiza motenj prekrvavitve srčne mišice in drugih bolezenskih stanj. Zdravnik se po potrebi odloči tudi za daljše snemanje EKG. Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Kardiologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje kardiološka ambulanta, ki jo vodi specialist internist kardiolog. Specialistični kardiološki pregledi Poglobljena anamneza, razširjen klinični kardiološki pregled, ocena telesne hranjenosti, ocena dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja, mnenje glede sposobnosti za operacije ter pi (več)
Holter EKG Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Obremenitveno testiranje Obremenitveni test je neinvazivna preiskovalna metoda izbora za odkrivanje ishemije srčne mišice. Med stopnjevanjem obremenitve na posebnem kolesu nenehno opazujemo EKG, krvni tlak, srčno frekvenco ter blažimo morebitne preiskovančeve objektivne in subjektivne težave. Test se uporablja pri sumu na koronarno bolezen, za oceno stanja in funkcijskih sposobnosti po srčn (več)
Druženje za zdravje Zdravniki v Šmarjeških Toplicah Prva zdravstvena asistenca v sodelovanju Termami Šmarješke Toplice pripravlja 19. junija 2010 v Termah Šmarješke Toplice prireditev, s katero želi udeležencem ponuditi zdrav način preživljanja prostega časa, s poudarkom na gibanju in rekreaciji, primerni za vse starostne skupine. Sproščeno druženj (več)
Odnos ljudi do srca je predvsem v zahodnem delu sveta že od nekdaj zelo čustven in povsem drugačen od odnosa do drugih telesnih organov. Srce je v zgodovini simboliziralo življenje, čustva, pogum, ljubezen, moč in odločnost.
(več)
Bolezni srca in žilja so najpomembnejši vzrok zbolevanja in umiranja v svetu in delež koronarne bolezni je največji. To je bolezen z več obrazi.
(več)
Izraz aritmija pomeni odsotnost kakršnega koli ritma srca. Pravilen izraz za motnjo ritma bi bil disritmija, vendar se uporablja redko, saj je beseda aritmija prišla v navado, beseda disritmija pa se ni prijela.
(več)
Električno spodbujanje srca z elektrodami, nalepljenimi na kožo prsnega koša, je varna, učinkovita in enostavna metoda urgentne stimulacije srca pri prepočasnem srčnem utripu (bradikardiji) in hudih motnjah prevajanja impulzov v srcu.
(več)
Tudi vreme se je, kljub slabim obetom, odločilo sodelovati z nami. Podjetji Prva zdravstvena asistenca in Pacient sta letos že tretjič v gozdni hlad Mosteca pripeljali dogodek, ki je poskrbel za zabave in zdravja polno popoldne.
(več)
<< 1 2 3 >>