Fizioterapija Rudolfovo d.o.o. Adamičeva ulica 57, 8000 Novo mesto www.fizioterapija-rudolfovo.si (več)
Fizioterapija Pika Pesnica 42 C, 2211 Pesnica www.fizioterapija-pika.weebly.com Prva poliklinika na območju Maribora.  Poliklinika Spera je bila ustanovljena na osnovi tradicije privatne prakse s sodobnim pristopom k strokovnim medicinskim posegom in pregledom, kakor tudi profesionalnim odnosom do bol (več)
Z izbiro paketa FIZIOTERAPIJA, si boste, po priporočilu in kot nadaljevanje zdravljenja po obravnavi ortopeda ali nevrologa, zagotovili paket šestih fizioterapevtskih obravnav, vsaka po 45 minut. (Manualna terapija, kinezioterapija, kranio-sakralna terapija, limfna drenaža, presoterapija, ESWT – udarni globinski valovi, TECAR – tarčna radiofrekvenčna terapija, elektroterapija, u (več)
Paketi zdravstvenih storitev Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev. Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manj&sca (več)
Lepi sončni dnevi nas kar vlečejo v naravo in seveda nas s tem »prisilijo« v gibanje. Morda smo se odločili, da vzamemo na pohod tudi nordijske palice, lahko pa smo se odločili za katerokoli drugo obliko gibanja.
(več)
Veliko ljudi ima težave z gibali. Skoraj ni človeka, ki ne bi občutil bolečine v mišicah, sklepih ali hrbtenici. O tem, kako si pomagati pri bolečinah in poškodbah gibal ter kdaj moramo obiskati ortopeda, smo povprašali magistra Roberta Cirmana, dr. med., spec. ortopeda.
(več)
Dr. Seyed Yousef Ardebili je 43-letni zdravnik specialist nevrokirurg. Rodil se je v Iranu, na začetku svoje strokovne kariere je delal v Kuvajtu, zadnjih 15 let živi in dela v Sloveniji.
(več)
Na poti iz Ljubljane proti Radovljici, kjer sva se dogovorila za sestanek, sem razmišljal: »Mu je ime Tomaž in se Silvester piše ali je ravno obratno?«. Z Blažem, fotografom, sva ugibala in ugotovila, da je možno oboje.
(več)
<< 1 >>