Hitri ureazni test Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Hitri ureazni test Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Obremenitveno testiranje Obremenitveni test je neinvazivna preiskovalna metoda izbora za odkrivanje ishemije srčne mišice. Med stopnjevanjem obremenitve na posebnem kolesu nenehno opazujemo EKG, krvni tlak, srčno frekvenco ter blažimo morebitne preiskovančeve objektivne in subjektivne težave. Test se uporablja pri sumu na koronarno bolezen, za oceno stanja in funkcijskih sposobnosti po srčn (več)
Kardiologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje kardiološka ambulanta, ki jo vodi specialist internist kardiolog. Specialistični kardiološki pregledi Poglobljena anamneza, razširjen klinični kardiološki pregled, ocena telesne hranjenosti, ocena dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja, mnenje glede sposobnosti za operacije ter pi (več)
Ginekologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje ginekološka ambulanta, ki jo vodi specialist ginekolog. V ginekološki ambulanti nudimo: klinični ginekološki pregled, kolposkopijo, citološki bris, ginekološki ultrazvočni pregled, spremljanje in vodenje nosečnosti, svetovanje... Rak materničnega vratu sodi med ti (več)
Vsak srbeč izpuščaj še ne pomeni alergije. Zdravnik bo na podlagi temeljitega pogovora z bolnikom in pregleda najprej ocenil, ali sploh gre za alergijsko bolezen.
(več)
O nosečnosti in razvoju otrok je mogoče najti veliko literature z informacijami in navodili od spočetja do adolescence in naprej. Ali pa veste za bolj ali manj verjetne razlage, kako vplivati na otrokov spol pri naravnem spočetju?
(več)
Klopni meningoencefalitis je vnetje možganov in možganskih ovojnic, ki ga povzroča virus klopnega meningoencefalitisa. Bolezen se pojavlja sezonsko, najpogosteje od maja do oktobra.
(več)
Maternični vrat (cerviks) je del maternice, ki moli v nožnico. Prekrit je s ploščatoceličnim epitelom, ki prehaja v zunanjem delu materničnega ustja v cilindrični žlezni epitel kanala materničnega vratu.
(več)
Ponovno prihajajo topli dnevi, ki nas vabijo v naravo, v tišino gozda, prijetno osvežitev morja. Da bodo vaši poletni izleti v naravo čim bolj brezskrbni, smo za vas pripravili hitri pregled najpogostejših nepridipravov, ki vam v poletnih mesecih lahko prekrižajo pot.
(več)
<< 1 2 3  ... >>