CiiM plus d.o.o. Center za interno in interventno medicino Jezdarska ulica 2, 2000 Maribor www.ciim.si (več)
IMŠ Inštitut za medicino in šport d.o.o. Cesta na Poljane 24, 1000 Ljubljana www.i-ms.si (več)
Center za fiziatrijo Rogaška Slatina Zdraviliški trg 25, 3225 Rogaška Slatina (več)
Druženje za zdravje Zdravniki v Šmarjeških Toplicah Prva zdravstvena asistenca v sodelovanju Termami Šmarješke Toplice pripravlja 19. junija 2010 v Termah Šmarješke Toplice prireditev, s katero želi udeležencem ponuditi zdrav način preživljanja prostega časa, s poudarkom na gibanju in rekreaciji, primerni za vse starostne skupine. Sproščeno druženj (več)
Lanščak d.o.o., ordinacija za bolezni ušes, nosu in grla Lendavska ulica 18, 9000 Murska Sobota (več)
Plačilo s trajnikom Želimo vas obvestiti, da lahko plačila pogodbenih obveznosti do podjetja Prva zdravstvena asistenca poravnate s trajnikom (direktna obremenitev). Direktno obremenitev lahko odprete s spodnjim obrazcem. Vse kar morate storiti je, da izpolnite pooblastilo, ga natisnete in nam ga pošljete. V vašem imenu bomo uredili spremenjeno plačilo pri vaši banki. Plačilo (več)
Šepić Nenad, dr.med. specialist ginekologije in porodništva Cesta I. slovenskega tabora 2, 9240 Ljutomer www.zagp-sepic.si (več)
Prettner Mladen, dr.med. specialist ortoped Cvetkova 10, 9000 Murska Sobota www.ortopedija-prettner.si (več)
Zdravniški nasvet po telefonu Za zdravniški nasvet po telefonu, pokličete na brezplačno telefonsko številko  080 8 112 (iz tujine + 386 1 280 30 92). Vaš klic bo sprejel dežurni zdravnik Doktor 24 asistence, s katerim se boste lahko pogovorili o vaših zdravstvenih težavah, ga vprašali za nasvet... Storitev je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPL (več)
Abdominalna kirurgija Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
<< 1 2 3  ... >>