MD Medicina d.o.o. Bohoričeva ulica 5A, 1000 Ljubljana www.md-medicina.si (več)
Poskrbite za svoje zdravje in prihranite S kartico Doktor 24 asistence do privlačnih popustov Za uporabnike Doktor 24 asistence smo pri naših pogodbenih partnerjih pripravili vrsto popustov in ugodnosti, ki jih lahko koristite ob predložitvi kartice Doktor 24 asistence. Za več informacij pokličite številko 0820 08240. Klinika Doktor 24 10% popusta pri (več)
Nekateri kolegi nanizanko Zdravnikova vest (House MD oziroma dr. House) gledajo radi, drugi ne. V tem pravzaprav ni nič presenetljivega; ljudje smo različni in nam niso všeč enake reči.
(več)
Urgentna medicina se ukvarja z nujnimi stanji (bolezni in poškodbe), ko sta ogrožena zdravje in življenje in je pomembna vsaka sekunda.
(več)
Anatomija človeških dihal je zapletena. Ena najpogostejših bolezni, ki prizadene dihala, je prav gotovo naduha ali astma.
(več)
Vsi si želimo živeti dolgo in kvalitetno. Na kvaliteto in dolžino našega življenja pa med drugim vendarle vplivajo še naslednji trije medsebojno prepletajoči se dejavniki: genetska osnova, okolje, v katerem živimo ter naš življenjski stil.
(več)
Vsako jutro znova se na poti s ciljem služba spominjam svojih srečnih dni na potovanjih. Hrepenenje je še posebno izrazito ob zgodnjih sončnih vzhodih, ko na nebu žari jutranja zarja in me v mislih vrača daleč, daleč ...
(več)
Splošnega zdravnika poznamo kot zdravnika, s katerim pridemo najprej v stik, če smo bolni, in kot nekoga, ki mora imeti veliko znanja, da lahko postavi ustrezno diagnozo oziroma pacienta napoti na ustrezno zdravljenje.
(več)
»Preživimo ga zdravo,« pravi Anja Križnik Tomažin, ki smo jo, zagovornico zdravega načina življenja, srečali na sejmu Narava-zdravje. Odkrila nam je skrivnosti svojega dobrega počutja, popolne postave in pozitivne energije.
(več)
Ni dolgo, odkar smo premagali »krivce« za kratko življenjsko dobo. Še v prvi polovici 20. stoletja so bile glavni vzrok smrti nalezljive bolezni. Ko smo jih zmanjšali s higieno, programi cepljenja, antibiotiki, so postale glavni vzrok smrti srčno-žilne bolezni.
(več)
<< 1 2 >>