Paket vključuje naslednje storitve: Magnetna resonanca (MR/MRA) Računalniška tomografija (CT/CTA) Z izbiro paketa MR in CT diagnostika boste z ustrezno napotitvijo potrebne preiskave z magnetno resonanco in računalniško tomografijo opravili brez čakanja in na najsodobnejših napravah. Cena paketa je 6,00€. Cena velja za eno osebo. (več)
Magnetna resonanca (MR/MRA) Magnetna resonanca (MR) je postopek slikanja telesa z uporabo magneta, radijskih valov in računalnika. Je neinvazivna medicinska diagnostična tehnika – ker ne uporablja rentgenskih žarkov, zdravju ni škodljiva – s katero ugotavljamo bolezenske spremembe v možganih, hrbtenjači in drugih delih glave, v hrbtenici in sklepih, mišicah, vezeh, mehkih (več)
Nevrologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi nevrološka ambulanta, ki jo vodi specialist nevrolog. Nevrološki pregled je klinična diagnostična metoda, s katero zanesljivo odkrivamo nevrološka obolenja in jih tudi učinkovito zdravimo. Najpogostejša nevrološka obolenja so: možganska kap, multipla skleroza Parkinsono (več)
Otorinolaringologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi otorinolaringološka ambulanta, ki jo vodi specialist otorinolaringolog. Otorinolaringologija je medicinska veda, ki se ukvarja z boleznimi ušesa, nosu in grla. V ORL ambulanti vam strokovno svetujemo in pomagamo pri naslednjih boleznih: bolečine v ušesih, šumenje – pi (več)
Paketi zdravstvenih storitev Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev. Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manj&sca (več)
Jetra so največja žleza v telesu in pri odraslem človeku tehtajo 1.500 gramov. Ležijo v desnem zgornjem kvadrantu trebušne votline, tik pod prepono.
(več)
Koleno je največji in zelo kompleksen sklep, v katerem so v stiku stegnenica, golenica in pogačica. Posebnost kolena je majhna stična površina med stegnenico in golenico.
(več)
Saša Markovič je profesorica, doktorica, vrhunska strokovnjakinja na področju gastroenterologije, poleg tega pa ugledna profesorica, ki jo vabijo na številna predavanja po svetu.
(več)
Rak je bolezen (oziroma skupina bolezni), ki se je zadnjem obdobju znašla v samem žarišču zanimanja tako stroke kot javnosti.
(več)
<< 1 >>