Medi Cons kardiologija d.o.o. Kandijska cesta 4, 8000 Novo mesto Internistična in kardiološka ambulanta MEDI CONS kardiologija deluje v zdravstvenem domu na Kandijski cesti 4, v Novem mestu. V ambulanti, ki jo vodi Boris Krajačič, dr. med. specialist internist, opravljajo kardiološke preglede in diagnostiko. Ker se t (več)
Kardiologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje kardiološka ambulanta, ki jo vodi specialist internist kardiolog. Specialistični kardiološki pregledi Poglobljena anamneza, razširjen klinični kardiološki pregled, ocena telesne hranjenosti, ocena dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja, mnenje glede sposobnosti za operacije ter pi (več)
Drage bralke, dragi bralci. V zadnjem času smo prejeli kar nekaj vprašanj, ki se nanašajo na storitve Prve zdravstvene asistence, zato bo uredništvo tokrat odgovorilo na dve vprašanji hkrati.
(več)
Srčni infarkt lahko doleti vsakogar. V Sloveniji ga doživi okrog 3000 bolnikov na leto. Ker se lahko vsak laik znajde v okoliščinah, ko bi lahko s pravilnim ravnanjem svojcu, prijatelju ali neznancu rešil življenje, je toliko pomembnejše, da ga prepozna in pravilno ukrepa.
(več)
Sekcija za otroško in preventivno zobozdravstvo ter Katedra za otroško in preventivno zobozdravstvo Medicinske fakultete v Ljubljani sta v septembru organizirala mednarodne pedontološke dneve.
(več)
<< 1 >>