Pacient d.o.o. Savska cesta 3, 1000 Ljubljana www.pacient.si (več)
Druženje za zdravje - Mostec 2011 Prva zdravstvena asistenca in Pacient bomo v nedeljo 29. maja 2011 že tretje leto zapored organizirali prireditev Druženje za zdravje. Gre za edinstven dogodek pri nas, saj je to priložnost vsem obiskovalcem, da sproščeno in v naravi opravijo kratke posvete pri naših zdravnikih specialistih. Tokrat smo povabili specialiste: kardiologa, ortopeda, ne (več)
Če se kdaj človek dobro počuti , potem je to tedaj, ko nekomu pomaga. Nekomu, ki resnično potrebuje pomoč.
(več)
Zobni vsadki oziroma dentalni implantati so nov mejnik v sodobnem zobozdravstvu.
(več)
Septembra začenjamo z oddajanjem radia Pacient. Pogovarjali smo se z glavno urednico Špelo Predan. Najdete nas na spletnem naslovu www.radiopacient.si.
(več)
Totalna endoproteza kolka je umeten vsadek, ki ga s kirurškim posegom vstavimo namesto okvarjenega kolčnega sklepa. Zamenjava prizadetih sklepov z umetnimi je zgodba uspehov.
(več)
Pretežni del dejavnosti podjetja Pacient predstavlja reševalna služba. Poleg drugega tudi medicinski transport v Sloveniji in v tujini.
(več)
Prva zdravstvena asistenca in Pacient sta v Mostecu v nedeljo 16.5.2010 že drugo leto zapored organizirali prireditev Druženje za zdravje.
(več)
Moja žena je Prekmurka, doma s kmetov, kar pomeni, da je zelo varčna. Zato me je kar naprej kritizirala, zakaj vsak mesec plačujem članarino za Prvo zdravstveno asistenco (PZA) s trajnikom pri NLB, češ da je to brez potrebe, ker sem zdrav, in tako le denar mečem stran.
(več)
Sredi septembra je bil na viški osnovi šoli prav poseben dogodek. Žabji tek, na katerem so se merili otroci, od najmlajših do najstarejših. Z najmlajšimi sta tekla tudi ljubljanski župan Zoran Janković in naša nekdanja atletinja Brigita Bukovec.
(več)
<< 1 2 3  ... >>