Plastična in estetska kirurgija Janežič d.o.o. Gasparijeva 12, 1000 Ljubljana www.klinika-janezic.si Tomaž Janežič, dr. med., je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije ter specialist splošne kirurgije. Za seboj ima že skoraj 25 let delovnih izkušenj. Kot zasebnik deluje od leta 2006, (več)
Plastična in rekonstruktivna kirurgija Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Abdominalna kirurgija Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Rak na dojkah je v Sloveniji najpogostejša oblika raka pri ženskah, saj jih na leto zboli nekaj več kot tisoč. Izguba dojke vpliva na samopodobo.
(več)
Redno prebiram revijo »dr.«. V njej najdem veliko pametnih nasvetov in koristnih informacij.
(več)
Pozdravljeni,
star sem 78 let, že nekaj let imam težave s prostato. Pred enim tednom pa se mi je zgodilo, da nisem mogel odvajati vode, imel sem bolečine, voda pa ni pritekla.
(več)
Bartolinijeva žleza je parna žleza, ki se nahaja na spodnjem notranjem delu malih sramnih ustnic. Njena naloga je, da izloča sluz, ki vlaži nožnico. V zdravem stanju je majhna (okoli 5 mm) in nemoteča.
(več)
Marca je v reviji Lancet izšla pomembna raziskava s področja epidemiologije okužbe s humanim papiloma virusom (HPV) pri moških.
(več)
Rak debelega črevesa in danke je bolezen, pri kateri nastane maligna preobrazba celic debelega črevesa ali danke. Ta rak je na 3. mestu po pogostnosti na svetu, na leto za njim zboli milijon ljudi.
(več)
Zdrav življenjski slog, zdrava prehrana in zdrava telesna teža niso zgolj kaprice moderne družbe, ki hoče izgledati vedno mlajša in vitkejša. Tu ne bo govora o vsiljenih estetskih idealih, temveč o vplivu teže na zdravje.
(več)
<< 1 2 >>