Terme Krka, d.o.o. PE Dolenjske Toplice Zdraviliški trg 7, 8220 8350 Dolenjske Toplice www.terme-krka.si/si/dolenjske (več)
Terme Krka, d.o.o. PE Šmarješke Toplice Šmarješke Toplice 100, 8220 Šmarješke Toplice www.terme-krka.si/si/smarjeske Terme Šmarješke Toplice, ki so del Term Krka, so eno najsodobnejših naravnih zdravilišč z dolgoletno zdraviliško t (več)
Terme Krka, d.o.o. PE Strunjan Strunjan 148, 6323 Strunjan www.terme-krka.si/en/strunjan (več)
Terme 3000 Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice (več)
Terme Ptuj Pot v toplice 9, 2251 Ptuj (več)
Terme Lendava Tomšičeva 2a, 9220 Lendava (več)
Druženje za zdravje Zdravniki v Šmarjeških Toplicah Prva zdravstvena asistenca v sodelovanju Termami Šmarješke Toplice pripravlja 19. junija 2010 v Termah Šmarješke Toplice prireditev, s katero želi udeležencem ponuditi zdrav način preživljanja prostega časa, s poudarkom na gibanju in rekreaciji, primerni za vse starostne skupine. Sproščeno druženj (več)
Bili smo v Šmarjeških Toplicah V sodelovanju s Termami Šmarješke Toplice, smo pripravili Druženje za zdravje, ki je potekalo v prijetnem vzdušju okolice Šmarjeških Toplic. Pred vami je nekaj slik s sobotnega Druženja. Več o Druženju za zdravje v novi številki številki revije dr., ki je izšla v sredo 7. julija 2010. (več)
Nobilis, estetsko-medicinski center Hotel Ajda, Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice www.nobilis.si Nobilis združuje vrhunske strokovnjake na področju estetsko-medicinskih posegov obraza in telesa. Pod vodstvom dr. Onišaka smo že vrsto let prepoznavni specialisti na področjih plastične in rekonstruktivne kirurgi (več)
<< 1 2 >>