Pulmoradix Pulmološka in internistična ambulanta Partizanska pot 16, 2380 Slovenj Gradec www.pulmolog.com (več)
Internistična GE ambulanta d.o.o. Erjavčeva ulica 29, 5000 Nova Gorica (več)
Hodošček Gustav, dr.med. specialist kardiolog Lendavska ulica 16, 9000 Murska Sobota (več)
Zasebna ginekološka ordinacija Gašperlin - Dovnik Darja, dr.med Gregorčičeva 5, 3000 Celje (več)
Vasacor d.o.o. Topolšica 77, 3326 Topolšica www.vasacor.si Zasebna specialistična kardiološka ambulanta s Vasacor, ki jo vodi Franci Cesar, dr. med, specialist internist – kardiolog, se nahaja v prostorih Naravnega zdravilišča Topolšica. Odlikuje jih prijaznost, strokovno zna (več)
Zdravstveni zavod Dermoestetika Ljubljanska cesta 6, 6000 Koper Zasebna dermoestetska ambulanta se nahaja v prostorih novega Zdravstvenega doma Bonifika v Kopru, na Ljubljanski cesti 6a. Ustanoviteljica Nastja Lazar, dr. med., je uveljavljena dermatologinja, ki že 15 let uspešno deluje na področju estetske medicine, kozmeti (več)
Medi Cons kardiologija d.o.o. Kandijska cesta 4, 8000 Novo mesto Internistična in kardiološka ambulanta MEDI CONS kardiologija deluje v zdravstvenem domu na Kandijski cesti 4, v Novem mestu. V ambulanti, ki jo vodi Boris Krajačič, dr. med. specialist internist, opravljajo kardiološke preglede in diagnostiko. Ker se t (več)
Ana Veternik Debeljak s.p. Gosposvetska ulica 10, 4000 Kranj Priznana kardiologinja dr. Ana Veternik Debeljak je oktobra 2007 odprla prvo zasebno internistično kardiološko ambulanto s koncesijo v Kranju. Pred kratkim so se preselili v obnovljene prostore Zdravstvenega doma, na Gosposvetsko ulico 10. Ambulanta se odlikuje po (več)
Gastromedica d.o.o., Inštitut za obolenja prebavil Kocljeva 10, 9000 Murska Sobota Inštitut za bolezni prebavil. Tatjana Puc Kous, dr. med. spec., je endoskopistka z bogatimi vsestranskimi izkušnjami na področju interne medicine in gastroenterologije. Deluje že od leta 1996 kot zasebna gastroentero (več)
Dermamed specialistična ambulanta Pustai - Šafarič Lidija, dr.med. Ulica arhitekta Novaka 13, 9000 Murska Sobota (več)
<< 1 2 3  ... >>