Zasebna ginekološka ordinacija Gašperlin - Dovnik Darja, dr.med Gregorčičeva 5, 3000 Celje (več)
Sašo Tonejc, dr. med. specialist ortoped Partizanska cesta 49, 2000 Maribor (več)
Lanščak d.o.o., ordinacija za bolezni ušes, nosu in grla Lendavska ulica 18, 9000 Murska Sobota (več)
Gastromedica d.o.o., Inštitut za obolenja prebavil Kocljeva 10, 9000 Murska Sobota Inštitut za bolezni prebavil. Tatjana Puc Kous, dr. med. spec., je endoskopistka z bogatimi vsestranskimi izkušnjami na področju interne medicine in gastroenterologije. Deluje že od leta 1996 kot zasebna gastroentero (več)
Vasacor d.o.o. Topolšica 77, 3326 Topolšica www.vasacor.si Zasebna specialistična kardiološka ambulanta s Vasacor, ki jo vodi Franci Cesar, dr. med, specialist internist – kardiolog, se nahaja v prostorih Naravnega zdravilišča Topolšica. Odlikuje jih prijaznost, strokovno zna (več)
Zdravstveni zavod Dermoestetika Ljubljanska cesta 6, 6000 Koper Zasebna dermoestetska ambulanta se nahaja v prostorih novega Zdravstvenega doma Bonifika v Kopru, na Ljubljanski cesti 6a. Ustanoviteljica Nastja Lazar, dr. med., je uveljavljena dermatologinja, ki že 15 let uspešno deluje na področju estetske medicine, kozmeti (več)
Ortopedija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi ortopedska ambulanta, ki jo vodi specialist ortoped. Ortopedija je posebna veja medicine, ki proučuje, odkriva, preprečuje in zdravi poškodbe in deformacije gibal. Z novimi možnostmi diagnostike in zdravljenja postaja ortopedija vedno bolj aktivna medicinska stroka, v zadnjem času pa se vse bolj uveljavlja kot pre (več)
Renata Mihič Završnik, dr. med. specialist ginekologije in porodništva Cankarjeva ulica 6D, 2000 Maribor (več)
Šepić Nenad, dr.med. specialist ginekologije in porodništva Cesta I. slovenskega tabora 2, 9240 Ljutomer www.zagp-sepic.si (več)
Prettner Mladen, dr.med. specialist ortoped Cvetkova 10, 9000 Murska Sobota www.ortopedija-prettner.si (več)
<< 1 2 >>