Zdravstveni zavod Dermoestetika Ljubljanska cesta 6, 6000 Koper Zasebna dermoestetska ambulanta se nahaja v prostorih novega Zdravstvenega doma Bonifika v Kopru, na Ljubljanski cesti 6a. Ustanoviteljica Nastja Lazar, dr. med., je uveljavljena dermatologinja, ki že 15 let uspešno deluje na področju estetske medicine, kozmeti (več)
Zdravstveni zavod Samstal Mrkajić Mladen, dr. med. Obala 26, 6320 Portorož (več)
Zdravstveni zavod Reschner Vilharjev podhod 1, 1000 Ljubljana www.kardiologia.si Zavod je svoja vrata na Smoletovi ulici 18 v Ljubljani odprl leta 2008. Vodi ga Hrvoje Reschner, dr. med., kardiolog in specialist invazivne in interventne kardiologije. Je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence in strokovni sodela (več)
Paket vključuje naslednje storitve: 24 ur nasvet zdravnika po telefonu 24 ur zdravniški obisk na vašem domu Specialistični ambulantni pregledi Diagnostični postopki Splošni rentgen Cena paketa je 29,75€. Cena velja za eno osebo. Paket zagotavljaja dve zdravstveni storitvi ali obiska na domu mesečno, (več)
Paket vključuje naslednje storitve: 24 ur nasvet zdravnika po telefonu Specialistični ambulantni pregledi Diagnostični postopki Splošni rentgen Cena paketa je 26,75€. Cena velja za eno osebo. Paket zagotavljaja dve zdravstveni storitvi mesečno, ter neomejeno število zdravniških nasvetov po telefonu. (več)
»Redna telesna aktivnost je koristna za naše zdravje.« To je trditev, ki ima gotovo svojo težo. Po drugi strani pa so športne poškodbe ene najpogostejših poškodb v razvitem svetu, dve tretjini športnikov pa ima v povprečju najmanj eno zdravstveno težavo.
(več)
»Rdeči alarm! Slovenijo bo zajelo močno deževje, porasli bodo hudourniki, grozijo tudi zemeljski plazovi.«
(več)
V kliničnem centru opravijo vsak dan veliko različnih operacij, pri katerih je ključna tudi vloga anesteziologa. Ponavadi si ga predstavljamo kot nekoga, ki daje anestezijo in izvršuje ukaze kirurga.
(več)
Sladkorna bolezen dobiva v zadnjih letih v razvitem svetu pandemične razsežnosti. Gangrena in izguba okončine sodita med njene najhujše zaplete.
(več)
Odločila sem se napisati pismo, ko sem videla, da je to v reviji dr. mogoče. Pa naj vam na kratko povem svojo zgodbo.
(več)
<< 1 2 3  ... >>