Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Izvajalci zdravstvenih storitev

Prva zdravstvena asistenca izvaja za svoje uporabnike s pogodbo določene zdravstvene storitve (24-urna zdravniška pomoč in svetovanje po telefonu), medtem ko specialistične zdravstvene preglede in diagnostične postopke ter reševalne prevoze za uporabnike opravljajo v svojem imenu pogodbeni sodelavci.
Ustanove s specialisti posameznih strok zagotavljajo visoko raven kakovosti medicinske obravnave.

Prva zdravstvena asistenca je svojo dejavnost razširila v večja slovenska mesta ter se v ta namen povezala s 70. zasebnimi zdravstvenimi ustanovami po Sloveniji v katerih deluje več kot 300 zdravnikov specialistov.