Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Izvajalci zdravstvenih storitev

Prva zdravstvena asistenca izvaja za svoje uporabnike s pogodbo določene zdravstvene storitve (24-urna zdravniška pomoč in svetovanje po telefonu), medtem ko specialistične zdravstvene preglede in diagnostične postopke ter reševalne prevoze za uporabnike opravljajo v svojem imenu pogodbeni sodelavci.
Ustanove s specialisti posameznih strok zagotavljajo visoko raven kakovosti medicinske obravnave.

Prva zdravstvena asistenca je svojo dejavnost razširila v večja slovenska mesta ter se v ta namen povezala s 70. zasebnimi zdravstvenimi ustanovami po Sloveniji v katerih deluje več kot 300 zdravnikov specialistov.