Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Klinika Doktor 24 d.o.o.
Savska cesta 3, 1000 Ljubljana
www.doktor24.si

Klinika Doktor 24 je modern diagnostični center, ki nudi praktično vse specialistične storitve za hitro opredelitev težav in postavitev diagnoze. V našem centru uporabljamo najmodernejše medicinske aparature, z nami sodelujejo številni vrhunski zdravniki specialisti. V našem centru je bolnik za nas najpomembnejši. Zagotavljamo hitro, strokovno in celostno obravnavo, brez nepotrebnega čakanja na specialistične preglede in preiskave. Pri nas spoštujemo čas bolnikov - trudimo se, da je bolnik na vrsti točno ob dogovorjenem času.


Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:

Več o "Klinika Doktor 24 d.o.o."