Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Magnetna resonanca (MR/MRA)

Magnetna resonanca (MR) je postopek slikanja telesa z uporabo magneta, radijskih valov in računalnika. Je neinvazivna medicinska diagnostična tehnika – ker ne uporablja rentgenskih žarkov, zdravju ni škodljiva – s katero ugotavljamo bolezenske spremembe v možganih, hrbtenjači in drugih delih glave, v hrbtenici in sklepih, mišicah, vezeh, mehkih tkivih. Magnetna resonanca je močno spremenila preiskovanje in odkrivanje bolezni, ki se izražajo z milimetrskimi spremembami in s to napredno diagnostiko je omogočen hiter pričetek zdravljenje bolezni, ki je še v začetni fazi in še ne kaže bolezenskih znakov in simptomov ter v tej fazi največkrat tudi ozdravljiva.

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.


Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Magnetna resonanca (MR/MRA)"