Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Medi Cons kardiologija d.o.o.
Kandijska cesta 4, 8000 Novo mesto

Internistična in kardiološka ambulanta MEDI CONS kardiologija deluje v zdravstvenem domu na Kandijski cesti 4, v Novem mestu. V ambulanti, ki jo vodi Boris Krajačič, dr. med. specialist internist, opravljajo kardiološke preglede in diagnostiko. Ker se trudijo, da bi bolnika obravnavali celovito, sodelujejo tudi s specialisti iz drugih bolnišnic in klinik. Če potrebuje bolnik širšo obravnavo in bolnišnično diagnostiko oz. zdravljenje, se trudijo opraviti čim več potrebnih preiskav v ambulanti, kar skrajša bolnikovo bivanje v bolnišnici.
Medi Cons kardiologija je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence.
Medi Cons kardiologija d.o.o. je od leta 2016 član skupine Diagnostični center Bled.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Medi Cons kardiologija d.o.o."