Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

MTC Fontana d.o.o.
Koroška cesta 172, 2000 Maribor
www.fontana.si

Z izgradnjo Fontane leta 1996 sta mesto Maribor in Podravska regija dobila tedaj najsodobnejši medicinsko diagnostični center s fizikalno terapijo in možnostmi medicinske rehabilitacije, sprostitveni center z bazeni s termalno vodo in savnami, raznovrstne masaže, fitnes, wellness programe, sprostitvene in terapevtske skupinske vadbe.
MTC Fontana je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Medicinsko termalni center Fontana"