Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Druženje za zdravje - Mostec 2011


Prva zdravstvena asistenca in Pacient bomo v nedeljo 29. maja 2011 že tretje leto zapored organizirali prireditev Druženje za zdravje.
Gre za edinstven dogodek pri nas, saj je to priložnost vsem obiskovalcem, da sproščeno in v naravi opravijo kratke posvete pri naših zdravnikih specialistih. Tokrat smo povabili specialiste: kardiologa, ortopeda, nevrologa, psihiatra, gastroenterologa, dermatologa, urologa,… in seveda našega Hišnega zdravnika, ki sicer paciente obiskuje na domu, in še zdravnika, ki ga redno gostimo v naši rubriki DR. kuha. V Mostec bomo pripeljali 10 reševalnih vozil, vsaj eno od njih bo namenjeno otrokom in njihovi radovednosti, saj si bodo lahko ogledali in potipali tudi notranjost vozila.
V nadaljevanju prispevka, si lahko pogledate nekaj utrinkov z lanskoletnega Druženja za zdravje.

Pridružite se nam v Mostecu 29. maja 2011.

V primeru dežja prireditev odpade.


Nekaj foto utrinkov z lanskoletnega Druženja za zdravje, ki je bilo v nedeljo 16.5.2010.