Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Nevrologija

V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi nevrološka ambulanta, ki jo vodi specialist nevrolog.

Nevrološki pregled je klinična diagnostična metoda, s katero zanesljivo odkrivamo nevrološka obolenja in jih tudi učinkovito zdravimo.

Najpogostejša nevrološka obolenja so:
  • možganska kap,
  • multipla skleroza
  • Parkinsonova bolezen,
  • epilepsija.

Ker predstavljajo pomemben vzrok obolevanja in invalidnosti, jih je potrebno pravočasno odkriti in ustrezno zdraviti! Vsako zdravljenje se začne z določitvijo nevroloških simptomov, kot so glavobol, šibkost okončin, mravljinčenje, dvojni vid, mokrenje, motnje v ravnotežju ...

Ultrazvočna preiskava vratnih in znotrajmožganskih arterij je ena najpogostejših nevroloških diagnostičnih metod, ki je primerna za ugotavljanje in preprečevanje možganskih bolezni.
Na podlagi nevrološkega pregleda lahko svetujemo nadaljnje preiskave (računalniška tomografija glave, magnetna resonanca glave, elektroencefalografija ... )

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.

Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN!

Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Nevrologija"