Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Nobilis, estetsko-medicinski center
Komenskega ulica 32, 1000 Ljubljana
www.nobilis.si

Nobilis združuje vrhunske strokovnjake na področju estetsko-medicinskih posegov obraza in telesa. Pod vodstvom dr. Onišaka smo že vrsto let prepoznavni specialisti na področjih plastične in rekonstruktivne kirurgije, dermatologije (z vrsto laserskih terapij), ORL in raznih ambulantnih posegov.
Certificirani strokovnjaki, sodobna tehnologija in uporaba najnovejših metod so razlog, da nam v vseh teh letih do zdaj zaupa že več kot 7000 pacientov.
Varno, udobno in brez bolečin - 24 urni bolnišnični nadzor za vse paciente z operativnimi posegi.
V ambulantah po vsej Sloveniji obenem nudimo vse vrste posegov obraza in telesa, ki temeljijo na znanju, izkušnjah in osebnem pristopu naših zdravnikov, z zagotavljanjem vrhunske nege v vseh fazah posega ali terapije.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Nobilis, estetsko-medicinski center"