Vodilo ustvarjalcev revije dr.

Namen revije dr. se izkazuje v skrbi za zdravo življenje, zato smo poskrbeli, da njeno vsebino soustvarjajo priznani zdravniki in drugi strokovnjaki s področja zdravstva. Ti bodo našim bralcem z nasveti lajšali vsakodnevne tegobe, stremeli k izboljšanju kakovosti življenja in povečanju ozaveščenosti bralcev. Želimo, da so seznanjeni kako in kje iskati pomoč ob različnih zdravstvenih težavah. Skratka, našim bralcem se trudimo ponuditi najboljše, najnovejše informacije, izdelke, storitve s področja preventive in kurative. Bralcem odstiramo tisto, česar do sedaj niso vedeli, seveda s strokovnega vidika.

Dr. revija je aktualna in za bralca predstavlja »priročnik« pri ohranjanju zdravja ter jo bo zaradi koristnih informacij hranil dalj časa.

Kdo je naš bralec

Naš bralec je človek, ki si želi vedeti kako »zdravo« živeti in ohraniti zdravje do pozne starosti. Zanimajo ga novosti s področja zdravja in zdravstvenih storitev, ceni kakovostne storitve ter se zaveda kako pomembno je hitro priti do zdravnika.

Izhajanje revije

Revija Dr. izhaja mesečno. Posamezne številke so zasnovane glede na aktualne vsebine in bolezni, ki so povezne z letnimi časi. Seveda pa bomo v vsaki številki posebej izpostavili tudi bolezni, ki so aktualne ne glede na čas in so povezane predvsem z našim načinom življenja.