Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Ortopedija

V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi ortopedska ambulanta, ki jo vodi specialist ortoped.

Ortopedija je posebna veja medicine, ki proučuje, odkriva, preprečuje in zdravi poškodbe in deformacije gibal. Z novimi možnostmi diagnostike in zdravljenja postaja ortopedija vedno bolj aktivna medicinska stroka, v zadnjem času pa se vse bolj uveljavlja kot preventivna dejavnost.

Zgodnja diagnostika in zdravljenje sta v veliki meri izboljšala rezultate zdravljenja pri mnogih prirojenih deformacijah in boleznih, kar še posebej velja za izpah otroškega kolka in za osteoartikularno tuberkulozo.

Dejavnosti naše ortopedske ambulante:
  • klinični pregled ortopeda (inspekcija, palpacija, perkusija, avskultacija),
  • meritve,
  • ugotavljanje nestabilnosti sklepov,
  • orientacijski nevrološki pregled,
  • ocena gibljivosti,
  • določanje mišične moči ...

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.

Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN!

Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Ortopedija"