Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Pristopna izjava

Da bi vam bolj približali dostop do naših zdravstvenih storitev, si lahko natisnete svoj izvod Pristopne izjave na spodnji povezavi.
Izpolnjeno in podpisano Pristopno izjavo pošljite na naš naslov, lahko po navadni pošti ali po elektronski pošti na naslov asistenca@doktor24.sii.
Po prejemu le te, vam bomo poslali izkaznico Doktor 24 asistence.
Pristopna izjava, skupaj s Splošni pogoji poslovanja in izvajanja zdravstvenih storitev sestavlja pogodbo sklenjeno z Doktor 24 asistenco.


Pristopna izjava