Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Psihiatrija

V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi psihiatrična ambulanta, ki jo vodi specialist psihiater.

Tempo današnje družbe z vso težo pritiska na življenje posameznika, zato je porast psihičnih bolezni in motenj razumljiva.
Predsodki so še vedno zelo pereča problematika psihičnih bolezni. Že zaradi strahu pred stigmatizacijo je bolniku težko priznati, da ga pestijo psihične težave. V naših ambulantah želimo premostiti takšne neprijetnosti, zato pacientom zagotavljamo popolno diskretnost.

Nudimo sodobno psihiatrično individualno obravnavo ter skupinsko psihoterapijo in pokriva naslednjo problematiko:
  • razpoloženjske motnje (depresija ...),
  • organsko-duševne motnje (demence...),
  • psihotične motnje (shizofrenije ...),
  • nevrotske, stresne in somatoformne motnje (fobije, panične, obsesivno-kompulzivne in prilagoditvene motnje, reakcije na hud stres ...),
  • vedenjske motnje zaradi uživanja psihoaktivnih snovi.

Pri težjih obolenjih nudimo poleg psihofarmakološke podpore tudi individualno oziroma skupinsko psihoterapevtsko obravnavo ali pa naše paciente napotimo na obravnavo v ustrezne institucije.

Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240.

Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN!

Te storitve opravljajo naslednji izvajalci:
Več o "Psihiatrija"