Zdravniki svetujejo:
Imunski sistem za telebane
3.3.2010
Spoštovani bralke in bralci! Najprej, da ne bo zamere zaradi naslova. Da ne bi pomislili, da vas imam za bedake.
(več)
Tema meseca:
Probiotiki
6.1.2010
Spoštovani bralke in bralci. Da boste laže razumeli namen mojega pisanja, bom začel z eno tistih šal »z brado«. Kdor jo že pozna, naj ta del izpusti!
(več)
Probiotiki:
Driska
3.11.2010
Drage bralke, spoštovani bralci. Jesen je tu. Čas, ko se gozdovi obarvajo v ognjene tone in zadiši po kostanju. Tako optimisti.
(več)
Probiotiki:
Otroci so naše največje bogastvo
2.6.2010
So trdili včasih. Da ni tako, se lahko prepričate v Afriki, kjer imajo otrok veliko, bogastva pa malo.
(več)
Probiotiki:
Probiotiki ali karamele
7.4.2010
Spoštovani bralke in bralci. Če sem vas v prejšnji številki dr. precej zamoril s teoretičnim razglabljanjem o delovanju imunskega sistema, oprostite.
(več)
Prebavila:
Zaprtje
5.1.2011
Drage bralke, spoštovani bralci! V naprej se vam opravičujem za vulgarne besede, ki bodo sledile. Vsekakor nimam namena žaliti vašega dobrega okusa, še manj pa si prislužiti vaše mnenje, da gre v primeru avtorja te kolumne za vulgarno, da ne rečem prostaško osebo.
(več)
Probiotiki:
Bljuvodriske
6.10.2010
Spoštovane bralke in bralci! V kolumni, ki govori o črevesni mikrobioti in probiotikih, prej ali slej pridejo na vrsto tudi banalne teme. Zakaj banalne?
(več)
Probiotiki:
S probiotiki na dopust
5.5.2010
Dragi bralke in bralci! Imel sem lep in iskren namen, da bi tale moja kolumna v dr. potekala po vrsti kot poglavja v učbeniku. Da bi redni bralci lahko spoznavali svet črevesnih bakterij in probiotikov od A do Ž.
(več)
Zdravniki svetujejo:
Probiotiki in tašče
3.2.2010
Probiotiki so postali v razvitem svetu prodajna uspešnica šele pred približno desetletjem, njihova zgodba pa sega daleč v preteklost. Pravzaprav v prazgodovino.
(več)