Zobozdravstvo:
Novi zobje v ustih
8.12.2010
Zobni vsadki oziroma dentalni implantati so nov mejnik v sodobnem zobozdravstvu.
(več)
Zobozdravstvo:
Želite implantat?
3.11.2010
V današnjem času je puljenje zoba (ekstrakcija) samo še nujen ukrep, saj je s pomočjo zgodnje preventive in profilakse vpliv kariesa na zobno snov in obzobna tkiva minimaliziran.
(več)
Zobozdravstvo:
Nasmeh, ki osvaja
5.5.2010
Nasmeh, ki ga uokvirjajo nenegovani, močno obarvani, morda celo nagniti ali manjkajoči zobje, je lahko rezultat še tako velike prisrčnosti, pa bo v opazovalcih po večini sprožal milo rečeno nelagodne občutke. Tak nasmeh sporoča o zanemarjenosti in slabi higieni. Zato ni čudno, da so ljudje z lepimi nasmehi v družbi soljudi bolj zaželeni, pa tudi bolj samozavestni in uspešni.
(več)
Zobozdravstvo:
Stres in usta
3.3.2010
Že pred dogodki, ki jih je povzročila gospodarska kriza, se je veliko govorilo o stresu in njegovi povezavi z zdravjem. Vemo, da lahko kronični stres povzroči množico zdravstvenih težav.
(več)
Zobozdravstvo:
Suha usta
2.6.2010
Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli občutek suhih ust. Morda takrat, ko ste prebolevali kakšno virozo in ste imeli zvišano temperaturo, morda kadar ste bili pod pritiskom ali ste morali veliko govoriti.
(več)
Zobozdravstvo:
Za zdrave dlesni
7.4.2010
Ko se dojenček rodi, se starši znajdejo pred novim poglavjem ne glede na to, ali gre za novopečene starše ali tiste s kilometrino.
(več)