Veliki intervju:
asist. mag. Tomaž Silvester, dr. med.
1.6.2011
Na poti iz Ljubljane proti Radovljici, kjer sva se dogovorila za sestanek, sem razmišljal: »Mu je ime Tomaž in se Silvester piše ali je ravno obratno?«. Z Blažem, fotografom, sva ugibala in ugotovila, da je možno oboje.
(več)
PZA in Pacient v Mostecu:
Druženje za zdravje
1.6.2011
Tudi vreme se je, kljub slabim obetom, odločilo sodelovati z nami. Podjetji Prva zdravstvena asistenca in Pacient sta letos že tretjič v gozdni hlad Mosteca pripeljali dogodek, ki je poskrbel za zabave in zdravja polno popoldne.
(več)
Naš gost:
Miran Ališič
2.3.2011
Miran Ališič je eden najbolj znanih slovenskih športnih komentatorjev. Tudi zaradi svojega značilnega glasu. V otroških letih je zaradi vozličkov na glasilkah skoraj onemel in po operaciji mu je zdravnik zapovedal, da jih mora čim manj naprezati.
(več)
Naš gost:
Mojmir Sepe – Mojzes
2.2.2011
Ko sem ga obiskal na njegovem domu v Ljubljani, moram priznati, da sem pred tem kar nekaj časa taval v okolici, preden sem povprašal za nasvet. Najprej natančna navodila, nato mi je maestro prišel naproti.
(več)
Veliki intervju:
prof. dr. Ema Mušič, dr. med.
4.5.2011
Dogovorjena sva bila za srečanje na Radiu Pacient, prišla je točno in zanesljivo. »Kava?« sem ponudil? »Prosim. Navadno, črno.« Preprosta izbira, kot je preprosta sama. Kava je bila topla, podobno kot toplina doktorice Mušičeve.
(več)
Veliki intervju:
asist. dr. Tanja Premru-Sršen, dr. med.
2.2.2011
S Tanjo sva se pogovarjala kar med njenim delom, a daleč od tega, da bi zaradi najinega pogovora zanemarjala svoje paciente. Vedno dosegljiva, vedno pripravljena pomagati, se pogovoriti, svetovati, tudi posredovati, če bi bilo potrebno.
(več)