Pismo uporabnika:
Življenje na dializi
2.3.2011
Ledvice so eden najpomembnejših človeških organov in, zelo poenostavljeno povedano, delujejo kot glavna čistilna naprava in kemična tovarna v našem telesu.
(več)
Pismo uporabnika:
Zahvala!
5.5.2010
Redno prebiram revijo »dr.«. V njej najdem veliko pametnih nasvetov in koristnih informacij.
(več)
Pismo uporabnika:
Polomljen iz Amerike v Slovenije
28.5.2009
Konec marca sem se na smučanju v ZDA (v mestu Bozeman, v zvezni državi Montana) poškodoval in utrpel grd odprt zlom leve goleni. Skladno z navodili zdravnika sem za povratek domov v Slovenijo potreboval medicinsko spremstvo.
(več)
Pismo uporabnika:
Rak na debelem črevesu odkrit
26.3.2009
Lani sem kot uporabnik Prve zdravstvene asistence prejel anketni list o preventivnem odkrivanju raka na debelem črevesu in danki. Moram priznati, da sem bil sprva malce presenečen.
(več)
Moja žena je Prekmurka, doma s kmetov, kar pomeni, da je zelo varčna. Zato me je kar naprej kritizirala, zakaj vsak mesec plačujem članarino za Prvo zdravstveno asistenco (PZA) s trajnikom pri NLB, češ da je to brez potrebe, ker sem zdrav, in tako le denar mečem stran.
(več)
Pismo uporabnika:
Spoštovani pri Prvi zdravstveni asistenci!
26.6.2009
Sem 84-letni Ljubljančan, Edvard Medved. Najprej želim pohvaliti vašo cenjeno asistenco. Imam razne zdravstvene težave (popuščanje srca in drugo) in z vami je moje življenje precej lažje.
(več)
Pismo uporabnika:
Drži! Do specialista v nekaj dneh!
7.5.2009
Odločila sem se napisati pismo, ko sem videla, da je to v reviji dr. mogoče. Pa naj vam na kratko povem svojo zgodbo.
(več)
Pismo uporabnika:
Izkušnja s Prvo zdravstveno asistenco
26.2.2009
Kot uporabnica vaših storitev sem v reviji dr. prebrala, da uporabniki pišejo o svojih dobrih izkušnjah z vami. Pa naj vsem povem tudi svojo izkušnjo.
(več)
Gospo Marijo smo poklicali po telefonu. Poznamo jo, ker je naša zadovoljna uporabnica, in vemo, kaj je prestala pred letom dni. Opisala nam je svojo izkušnjo s Prvo zdravstveno asistenco.
(več)