Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Plačilo s trajnikom


Želimo vas obvestiti, da lahko plačila pogodbenih obveznosti do podjetja Prva zdravstvena asistenca poravnate s trajnikom (direktna obremenitev). Direktno obremenitev lahko odprete s spodnjim obrazcem. Vse kar morate storiti je, da izpolnite pooblastilo, ga natisnete in nam ga pošljete. V vašem imenu bomo uredili spremenjeno plačilo pri vaši banki. Plačilo pogodbenih obveznosti lahko izvedemo za prihodnja pogodbena plačila.
Plačilo s trajnikom je mogoče le pri mesečnem plačilu položnic in ni mogoče pri polletnem in letnem plačilu.

Soglasje za direktno obremenitev SEPA (plačilo s trajnikom)