Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Specialistični pregledi

Za uporabnike Doktor 24 asistence opravljamo specialistično ambulantno zdravstveno dejavnost z različnih področij medicine.
Zaposlujemo ugledne specialiste s številnih področij medicine s katerimi zagotavljamo visoko raven zdravstvene obravnave, kratke čakalne dobe in prijetno počutje.

Kdaj boste na vrsti?
Na specialistični pregled boste v večini primerov na vrsti že v desetih delovnih dneh, v najboljšem primeru pa že isti dan.

Uporabnikom Doktor 24 asistence so na voljo specialistični pregledi na naslednjih področjih: