Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Prvovrstne zdravstvene storitveZaposlujemo ugledne specialiste s številnih področij medicine, s katerimi zagotavljamo visoko raven zdravstvene obravnave, kratke čakalne dobe in prijetno počutje.

Doktor 24 asistenca je odgovor na vprašanje kako približati zdravstvo ljudem in omogočiti hitrejši dostop do zdravljenja, hkrati pa ohraniti visoko kvaliteto.

*V primerih neposredne življenjske ogroženosti je potrebno klicati nujno medicinsko pomoč na tel. 112

Uporabniki Doktor 24 asistence uporabljajo storitve BREZPLAČNO (brez dodatnega plačila).