Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Thermana d.d.
Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško
www.thermana.si

Zdravilišče Laško je odprlo svoja vrata pred 150 leti. Tako se poleg bogate zgodovine lahko pohvalijo še z bogatejšo ponudbo programov in storitev, s katerimi skrbijo za zdravje in dobro počutje svojih gostov. Z vrelci termalne vode, kakovostnimi zdravilnimi postopki, terapijami in medicinskimi strokovnjaki vam zagotavljajo visokokakovostne zdravstvene storitve. Tako vam bodo pomagali, da ob vsakodnevnih stresih ostanete zdravi in polni energije ter pripravljeni na nove naloge.
Zdravilišče Laško je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Thermana d.d."