Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ana Veternik Debeljak s.p.
Gosposvetska ulica 10, 4000 Kranj

Priznana kardiologinja dr. Ana Veternik Debeljak je oktobra 2007 odprla prvo zasebno internistično kardiološko ambulanto s koncesijo v Kranju. Pred kratkim so se preselili v obnovljene prostore Zdravstvenega doma, na Gosposvetsko ulico 10. Ambulanta se odlikuje po izjemno prijaznem pristopu, bolnikom omogoča specialistične preglede in je popolno opremljena za diagnostiko. V čakalnici, ki je namenjena le bolnikom dr. Veternikove, se bolniki ne zadržijo dolgo, ker dosledno upoštevajo naročeno uro.
Ana Veternik Debeljak, dr.med. je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Zasebna kardiološka ambulanta"