Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Ker posodabljamo ponudbo in vsebine paketov, mogoče nekatere povezave na spletni strani Doktor 24 Asistence še ne delujejo kot je treba. Za več informacij pišite na asistenca@doktor24.si , kličite na 12803073 ali centralo 0820 08240.

Zdravstveni zavod Reschner
Vilharjev podhod 1, 1000 Ljubljana
www.kardiologia.si

Zavod je svoja vrata na Smoletovi ulici 18 v Ljubljani odprl leta 2008. Vodi ga Hrvoje Reschner, dr. med., kardiolog in specialist invazivne in interventne kardiologije. Je pogodbeni izvajalec Prve zdravstvene asistence in strokovni sodelavec in svetovalec v Splošni bolnišnici Izola in Mednarodnem kardiokirurškem centru Medicor.

Ta izvajalec opravlja naslednje storitve:
Več o "Zdravstveni zavod Reschner"