Novost

Privlačni paketi zdravstvenih storitev

Z željo, da vam približamo zdravstvene storitve, smo za vas pripravili privlačne pakete zdravstvenih storitev. Vsak izmed paketov je sestavljen iz določenih zdravstvenih storitev.
Da bodo paketi tudi cenovno bolj dostopni, smo poleg dveh paketov Plus+, za vas pripravili tudi dva Osnovna paketa, kjer prav tako lahko dostopate do vseh naših storitev, le v manjšem številu.

Osnovnim paketom (razen paketu Zdravniška linija 24 ur) lahko dodate tudi tri dodatne pakete, Zobje, MR in CT preiskava ter Fizioterapija, kjer dobite dostop do dodatnih storitev in diagnostike.

Z izbiro paketa ZOBJE pridobite brezplačne preglede in rentgen (ortopan ali lokalne posnetke) , popuste in ugodnosti:
  • 20 % popusta na vse zobozdravstvene storitve , ki cenovno izenačijo vrednost storitve znesku, ki ga morate doplačati v zdravstvenem domu, le da ste na vrsti takoj, brez čakanja (velja za zdravljenje, protetiko, konservativne posege, kirurške posege, parodontološke posege ...)
  • 20 % popusta tudi na nadstandardne storitve in materiale, ki niso pravica iz Obveznega zdravstvenega zavarovanja (čiščenje zobnega kamna, implantati, laserski posegi …).

Cena paketa je 6,00€. Cena velja za eno osebo.